Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12967

Ingredience

100 g Celer bulvový
150 g Fazole bílé
1 kávová lžička Hořčice
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
150 g Vepřový bok uzený
750 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 546kJ
8% Sacharidy 29 g
26% Tuky 20 g
70% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Pečené fazole postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme do studené vody a necháme do druhého dne nabobtnat.

2

Bůček, oloupaný celer a očištěnou papriku nakrájíme na kostky.

3

Do pekáče vložíme namočené fazole, bůček, celer, papriku, osolíme, opepříme a přidáme hořčici. Vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě.

4

Když fazole změknou, přilijeme kyselou smetanu a pokrm prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept