Vejce s kari

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
477 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo. Po vychladnutí je oloupeme a po šířce rozkrojíme.
  • 2
    Do bešamelu vmícháme kari koření. Z vajec vyjmeme žloutky, prolisujeme je a vmícháme do 1/3 bešamelu s karí. Směsí naplníme půlky bílků.
  • 3
    Naplněné bílky vyrovnáme do zapékací mísy, zalijeme zbylou omáčkou smíchanou se smetanou a zapečeme asi 10 minut v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.