Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13046

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
0,5 kávová lžička Cukr krupice
450 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
50 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 99 kcal
Kilojoule 413kJ
3% Sacharidy 12 g
5% Tuky 4 g
9% Sodík 186 mg
11% Bílkoviny 6 g

Selské fazolky postup přípravy receptu:

1

V pánvi na olivovém oleji zpěníme prolisovaný česnek. Přidáme oloupaná a drobně nakrájená rajčata bez peciček, osolíme, osladíme, opepříme. Dále přidáme omyté a rozkrájené fazolky, zamícháme, zvolna dusíme pod pokličkou.

2

Když jsou fazolky téměř měkké, přidáme bylinky a bez pokličky chvíli povaříme, aby se odpařila všechna tekutina.

3

Na talířích posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept