Recept

Rychlý koláč s hroznovým vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1307

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
500 ml Džus hroznový
800 g Hroznové víno
200 g Mascarpone
1 ks Piškotový korpus vaječný
100 ml Víno bílé
1 ks Želé dortové

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
10% Sacharidy 37 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 70 mg
5% Bílkoviny 3 g

Rychlý koláč s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme dortové želé podle návodu na obalu s cukrem a hroznovou šťávou. Mascarpone opatrně utřeme s bílým vínem a potřeme jím piškotový korpus.

2

Hroznové víno omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme a jadérka odstraníme. Řeznou plochou dolů je naskládáme na mascarpone.

3

Takto naplněný korpus zalijeme dortovým želé a koláč dáme ztuhnout do lednice.

Poznámka

Tip: nakombinujeme bílé a modré hroznové bobule

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept