Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13078

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 l Džus jablečný
6 ks Hřebíček
3 polévková lžíce Med včelí
3 kávová lžička Máslo čerstvé
0,3 šálek Sherry brandy
1 ks Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 851kJ
10% Sacharidy 37 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 9 mg
1% Bílkoviny 1 g

Horký jablečný mošt postup přípravy receptu:

1

V kastrolu smícháme jablečný džus (nebo mošt) s medem a citronovou šťávou. Nové koření, celou skořici a hřebíček svážeme do plátýnka, vložíme do šťávy. Pod pokličkou zahříváme na mírném ohni k bodu varu (ale nevaříme), odstavíme, odstraníme koření a přilijeme brandy.

2

Mošt zamícháme a rozlijeme do sklenic. Na povrch každého nápoje položíme 1/2 lžičky másla, zamícháme a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
aikon.i@seznam.cz
Horký jablečný mošt
Zajímalo by mě,kolik stupnu je u jablecneho mostu bod varu.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept