Omeleta aux fines herbes

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
200 mg
Cukr
909 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozpuštěném másle zvolna podusíme jemně nakrájenou šalotku a prolisovaný česnek doměkka. Vmícháme nasekané bylinky, zlehka přimícháme ušlehanou smetanu a našlehaná vejce. Podle chuti osolíme.
  • 2
    Na teflonové pánvi rozpálíme trochu oleje. 1/4 hmoty nalijeme na pánev a rozprostřeme po dně. Během smažení omeletou pohybujeme, aby se těsto rovnoměrně smažilo.
  • 3
    Hotovou omeletu natřikrát přeložíme a přesuneme na talíř. Stejně postupujeme u dalších 3 omelet.
  • 4
    Pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.