Recept

Vepřová roláda s paprikou a párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13101

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Hrášek
2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Párky jemné
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 050kJ
2% Sacharidy 6 g
51% Tuky 38 g
21% Sodík 425 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová roláda s paprikou a párkem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso rozkrojíme na plát, naklepeme, potřeme hořčicí a osolíme. Plát pokryjeme umíchanými vejci na slanině, posypeme hráškem a větší částí na nudličky nakrájených, očištěných paprik. Povrch poklademe párkem. Maso zabalíme do rolády, zavážeme nití a vložíme na jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na oleji. Roládu po všech stranách opečeme.

2

Opečené maso podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí. Po chvíli přidáme zbylé nakrájené papriky a dusíme doměkka.

3

Hotovou roládu zbavíme nití a nakrájíme na porce. Podáváme s rýží nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept