Jednoduchý recept

Studená žampionová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13106

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
150 g Majonéza
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
3% Sacharidy 9 g
41% Tuky 31 g
13% Sodík 253 mg
14% Bílkoviny 8 g

Studená žampionová omáčka postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a podusíme je na oleji doměkka.

2

Majonézu zředíme mlékem a citronovou šťávou. Přidáme vychladlé žampiony a podle chuti osolíme a osladíme. Nakonec zlehka vmícháme nakrájenou pažitku.

3

Omáčku podáváme k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept