Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13138
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,5 ks Bujón hovězí
3 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 krajíc Veka
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 548kJ
5% Sacharidy 19 g
4% Tuky 3 g
25% Sodík 507 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zapékaná cibulačka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Část osmahneme na oleji, zalijeme vařící vodou, ve které jsme rozmíchali bujón, osolíme a přidáme zbylou cibuli. Vaříme, až cibule zcela změkne.

2

Plátky veky osmahneme na pánvi vytřené olejem, rozdělíme na talíře a zalijeme vařící polévkou. Když plátky veky vyplavou, posypeme je nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v troubě.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept