Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13147

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kari koření
200 g Kuřecí maso vařené
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
80 g Rýže předvařená (parboiled)
2 ks Vaječný bílek slepičí
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 022kJ
6% Sacharidy 21 g
12% Tuky 9 g
41% Sodík 818 mg
37% Bílkoviny 21 g

Indonéská polévka postup přípravy receptu:

1

Ve vývaru uvaříme do měkka rýži a přidáme na kousky pokrájené vařené maso. Přilijeme bílky a necháme je uvařit.

2

Na oleji v pánvi zpěníme karí koření, přidáme oloupanou, na kolečka rozkrájenou cibuli, osmahneme ji do zlatova.

3

Uvařené bílky vyjmeme, rozdělíme do talířů, zalijeme vývarem s rýží a masem, přidáme cibuli s karí kořením. Nakonec polévku posypeme nasekanou pažitkou.

4

Podáváme s krajíčky tmavého chleba.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept