Indonéská polévka

35 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vývaru uvaříme do měkka rýži a přidáme na kousky pokrájené vařené maso. Přilijeme bílky a necháme je uvařit.
  • 2
    Na oleji v pánvi zpěníme karí koření, přidáme oloupanou, na kolečka rozkrájenou cibuli, osmahneme ji do zlatova.
  • 3
    Uvařené bílky vyjmeme, rozdělíme do talířů, zalijeme vývarem s rýží a masem, přidáme cibuli s karí kořením. Nakonec polévku posypeme nasekanou pažitkou.
  • 4
    Podáváme s krajíčky tmavého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.