Recept

Kapusta pečená s masem a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13191

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 g Uzené maso vařené
1 l Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 132kJ
10% Sacharidy 37 g
48% Tuky 36 g
25% Sodík 504 mg
24% Bílkoviny 13 g

Kapusta pečená s masem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu rozčtvrtíme, krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji.

2

Do vymaštěné zapékací mísy urovnáme kapustu, plátky uzeného masa, rajčata a cibuli s česnekem. Pokrm opepříme a podlijeme trochou vývaru. Pečeme v mírně vyhřáté troubě pod pokličkou asi 30 minut. Dopékáme bez pokličky, aby se odpařila tekutina.

3

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept