Recept

Sladkokyselá paprika s rajčaty

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1326

Ingredience

1 špetka Anýz mletý
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 špetka Koriandr mletý
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
4 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Paprika zelená
2 ks Paprika červená
0,5 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
4 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 špetka Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 479kJ
4% Sacharidy 14 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 8 mg
4% Bílkoviny 2 g

Sladkokyselá paprika s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Papriky nejprve omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky. Rajčata rovněž omyjeme, slupku křížem nakrojíme a na chvíli vložíme do vroucí vody. Po vyjmutí slupky oloupeme a rajčata nakrájíme na dílky.

2

Oloupaný česnek prolisujeme. Petrželku opláchneme, necháme okapat a lístky nasekáme najemno.

3

Ve woku rozpálíme olej a zeleninu osmahneme. Přidáme rýžové víno a sójovou omáčku. Potom necháme v pánvi na chvíli táhnout. Pokrm osladíme a dochutíme koriandrem, zázvorem a mletým anýzem. Takto upravený pokrm ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept