Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13267

Ingredience

1 ks Bazalka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 špetka Kmín římský
1 kávová lžička Olej olivový
160 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Sýr sójový - Tofu
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
2% Sacharidy 8 g
24% Tuky 18 g
69% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Tofu s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Sýr Tofu nakrájíme na kostičky, hlízu fenyklu pokrájíme na plátky.

2

Na pánev s rozehřátým olejem vložíme Tofu a fenykl, osmažíme. Přidáme olivy, okmínujeme, opepříme a osolíme. Zalijeme vodou a dusíme do měkka.

3

Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a čerstvou bazalku.

4

Podáváme s vařenými těstovinami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept