Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13282

Ingredience

110 g Cukr hroznový (glukóza)
140 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
70 g Ořechy vlašské
1 špetka Sůl
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 599kJ
6% Sacharidy 21 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 50 mg
8% Bílkoviny 4 g

Ořechové suchary postup přípravy receptu:

1

Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, vmícháme do něj hroznový cukr. Nakonec přidáme nasekané vlašské ořechy a mouku.

2

Těsto vlijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.

3

Vychlazený bochník krájíme na tenké plátky a sušíme při nejnižší teplotě v troubě (cca při 50°C).

4

Suchary uchováváme v dobře uzavřené dóze.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept