Recept

Telecí ragú se šunkou a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13315

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Hrášek
100 g Kedlubna
100 g Květák
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí plec
0,3 l Voda pitná
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 994kJ
2% Sacharidy 7 g
17% Tuky 13 g
16% Sodík 313 mg
42% Bílkoviny 24 g

Telecí ragú se šunkou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na másle. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř do měkka.

2

Přidáme očištěnou, nadrobno pokrájenou zeleninu, mouku rozmíchanou v troše vody a šunku rozkrájenou na kostičky. Vše dusíme do měkka.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a okyselíme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept