Recept

Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13317

Ingredience

500 g Játra kuřecí
40 g Mandle
2 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 897kJ
1% Sacharidy 3 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 202 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Mandle vložíme do vařící vody, krátce povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a oloupeme.

2

Očištěná kuřecí játra nakrájíme na stejné kousky a za stálého míchání je opékáme na oleji asi 7 minut. Přidáme kečup, mandle, tymián, worcester a vše prohřejeme.

3

Nakonec pokrm osolíme a ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept