Recept

Hovězí guláš s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13408

Ingredience

400 g Celer bulvový
800 g Hovězí kližka
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 656kJ
5% Sacharidy 18 g
22% Tuky 17 g
14% Sodík 281 mg
81% Bílkoviny 46 g

Hovězí guláš s celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na větší kousky a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka.

2

Následně k masu přidáme na nudličky rozkrájený, očištěný celer a asi 15 minut před dovařením přidáme na čtvrtky pokrájená, oloupaná rajčata.

3

Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě, chvíli povaříme a nakonec přidáme kousek másla.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept