Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13419

Ingredience

10 ks Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
40 g Mouka pšeničná hrubá
50 g Slanina vepřová
50 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 395kJ
4% Sacharidy 14 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 89 mg
6% Bílkoviny 3 g

Harula postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.

2

Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.

3

Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept