Novoroční čočkový salát

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
32 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou čočku uvaříme do měkka tak, aby zůstala nerozvařená a znovu ji propláchneme.
  • 2
    Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, kapii a okurku. Osolíme, opepříme, okyselíme octem a mírně osladíme. Vše promícháme s olejem a necháme v chladu 24 hodin proležet.
  • 3
    Salát podáváme s uzeným masem a tmavých chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.