Treska v rýži a rajčatech

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.
  • 3
    Omytou tresku pokrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, přidáme jemně rozkrájenou cibuli osmaženou na oleji, rajčata, rozetřený česnek, rýži, nasekanou petrželku a sůl. Poklademe vločkami másla, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklečkou asi 10 minut. Pokrm dopékáme bez pokličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.