Treska v rýži a rajčatech
70 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 600gramůTreska aljašská
- 500gramůRajčata
- 50gramůRýže loupaná
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůOlej stolní
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a necháme okapat.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.
- 3Omytou tresku pokrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, přidáme jemně rozkrájenou cibuli osmaženou na oleji, rajčata, rozetřený česnek, rýži, nasekanou petrželku a sůl. Poklademe vločkami másla, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklečkou asi 10 minut. Pokrm dopékáme bez pokličky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.