Recept

Mletý steak ze skopového masa

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Mletý steak ze skopového masa 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13569

Ingredience

0,5 kávová lžička Estragon
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Saturejka
250 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 673kJ
3% Sacharidy 9 g
43% Tuky 32 g
22% Sodík 436 mg
32% Bílkoviny 18 g

Mletý steak ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a vejcem. Ze směsi vytvarujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.

2

Očištěné papriky a spařená, oloupaná rajčata nakrájíme na kousky. Na části oleje osmahneme papriky, přidáme rajčata, osolíme a podusíme.

3

Na zbylém oleji opečeme steaky po obou stranách, navršíme na ně podušenou zeleninu, opepříme a podáváme.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept