Jednoduchý recept

Masitá nádivka do kachny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13591

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
100 g Játra kachní
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Sardelové řezy
70 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
150 g Telecí plec
150 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí
150 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

124% Kalorie 2,452 kcal
Kilojoule 10 259kJ
11% Sacharidy 41 g
253% Tuky 190 g
255% Sodík 5 g
226% Bílkoviny 127 g

Masitá nádivka do kachny postup přípravy receptu:

1

Žemle namočíme do vody, vymačkáme a umeleme spolu s omytým masem, uzeným masem a očištěnými játry. Přidáme tekuté máslo, celá vejce, koření, sůl a nakrájené sardelové řezy. Nakonec nádivku zahustíme trochou strouhanky a dobře propracujeme.

2

Pokud je nádivka příliš tuhá, přilijeme trochu mléka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept