Krůtí karbanátky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
38 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky a umeleme. Smícháme je s nasekanou šalotkou, petrželkou, citronovou kůrou, hořčicí a žloutky, osolíme, opepříme, dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a upečeme je na rozehřátém oleji do zlatova.
  • 3
    Podáváme ozdobené dílkem citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a dušená zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.