Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13684

Ingredience

2 kávová lžička Citronová kůra
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
500 g Krůtí prsa
100 ml Olej stolní
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 147kJ
3% Sacharidy 11 g
51% Tuky 38 g
14% Sodík 281 mg
56% Bílkoviny 31 g

Krůtí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a umeleme. Smícháme je s nasekanou šalotkou, petrželkou, citronovou kůrou, hořčicí a žloutky, osolíme, opepříme, dobře promícháme.

2

Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a upečeme je na rozehřátém oleji do zlatova.

3

Podáváme ozdobené dílkem citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a dušená zelenina.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept