Recept

Farfalle s tuňákem a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 13747
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 špetka Cukr krystal
100 g Kapary sterilované
1 ks Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Olivy nakládané
1 polévková lžíce Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Farfalle
200 g Tuňák v oleji
200 ml Víno bílé
3,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 756 kcal
Kilojoule 3 165kJ
26% Sacharidy 94 g
31% Tuky 23 g
69% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Farfalle s tuňákem a olivami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a podusíme na něm okapané, nadrobno nakrájené olivy a kapary. Vmícháme špetku cukru a sardelovou pastu, přilijeme víno a přidáme tuňáka rozmačkaného vidličkou. Zvolna povaříme do zhoustnutí.

3

V míse smícháme uvařené těstoviny s omáčkou a pokrm ozdobíme natrhanou snítkou čerstvého kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept