Recept

Ostrá bylinková omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13765

Ingredience

50 g Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Citrony
2 ks Feferony
2 kávová lžička Hořčice
50 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
50 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 577kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 13 g
6% Sodík 126 mg
2% Bílkoviny 1 g

Ostrá bylinková omáčka postup přípravy receptu:

1

Feferonky zbavíme semen. Jednu feferonku, bylinky a kůru z omytého citronu najemno nasekáme. Vše promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a zeleninový vývar.

2

Nakonec omáčku podle chuti osolíme a ozdobíme zbylou feferonkou.

Poznámka

Podáváme ke grilovaným nebo pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept