Tortellini v polévce minestrone

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme, mrkev, celer a cuketu nakrájíme na plátky, pórek na kolečka a kapustu na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Všechnu zeleninu osmahneme na oleji, přilijeme vývar a povaříme asi 10 minut.
  • 2
    Tortellini uvaříme podle návodu, scedíme je, propláchneme studenou vodou a po okapání je přidáme do polévky. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Polévku rozdělíme do talířů a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.