Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13851

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Feferony
1200 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 ks Limetka
4 polévková lžíce Olej olivový
100 ml Olej sójový
1 ks Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 609kJ
4% Sacharidy 14 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 203 mg
98% Bílkoviny 55 g

Filé po brazilsku postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek a koriandr nadrobno nasekáme a smícháme s limetkovou šťávou, solí a pepřem. Směsí potřeme omyté a osušené porce filé uvnitř i na povrchu. Filé zabalíme do fólie a necháme rozležet asi 2 hodiny.

2

Oloupanou cibuli, rajčata a feferonku jemně nakrájíme, opečeme na olivovém oleji a chvíli podusíme. Vmícháme nasekanou petrželku a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

3

Porce filé smažíme na oleji po každé straně asi 8 minut. Rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a ozdobíme plátky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept