Jednoduchý recept

Růžičková kapusta s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13853

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
2 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
2 ks Hřebíček
400 g Kapusta růžičková
100 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 521kJ
7% Sacharidy 27 g
97% Tuky 73 g
26% Sodík 514 mg
54% Bílkoviny 30 g

Růžičková kapusta s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Pórek, celer a mrkev očistíme a nakrájíme na kousky. Jednu cibuli oloupeme a protkneme hřebíčky a bobkovým listem.

2

Maso omyjeme a spolu s připravenou zeleninou vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou, osolíme a opepříme. Pod pokličkou vaříme asi 60 minut.

3

Kapustu očistíme a spolu s nasekanou cibulí krátce osmahneme na másle. Přilijeme šálek vývaru a pod pokličkou dusíme 10 minut. Podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme muškátem.

4

Kapustičky rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou a masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept