Recept

Telecí závitky s bylinkovým tvarohem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13938

Ingredience

10 g Bazalka
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Strouhanka
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
700 g Telecí kýta
150 g Tvaroh jemný
250 ml Víno bílé
150 g Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 845kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 18 g
29% Sodík 571 mg
88% Bílkoviny 49 g

Telecí závitky s bylinkovým tvarohem postup přípravy receptu:

1

Omytou petržel a bazalku nasekáme, vmícháme do tvarohu spolu s nastrouhaným sýrem a strouhankou. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme.

2

Omyté maso nakrájíme na tenké řízky, potřeme tvarohovým krémem a svineme do závitků. Sepneme je párátky.

3

Závitky opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek rozvaříme s vínem, vmícháme smetanu a vaříme 15 minut. Omáčku osolíme, opepříme, vložíme závitky a pod pokličkou zvolna dusíme 20 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept