Špagety s hrachovými lusky a sýrem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
9 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Omyté hrachové lusky (můžeme použít i mražené) povaříme v osolené vodě, zchladíme ledovou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V hrnci rozšleháme zakysanou smetanu, vývar a nastrouhaný sýr. Uvedeme do varu a za častého míchání svaříme na hladkou omáčku. Osolíme, opepříme, přidáme povařené lusky a krátce prohřejeme.
  • 3
    Na teflonové pánvi nasucho opražíme piniové oříšky a část jich rozdrtíme.
  • 4
    Špagety s omáčkou upravíme na talíře a posypeme piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.