Recept

Játrový sýr s kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13945

Ingredience

1 ks Cibule
200 ml Kompot ananasový
10 g Majoránka
1 špetka Nové koření mleté
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Sýr játrový
1 kávová lžička Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 987kJ
7% Sacharidy 24 g
45% Tuky 33 g
87% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 21 g

Játrový sýr s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na lžíci rozehřátého oleje necháme zesklovatět oloupanou, drobně nakrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, nové koření, sůl a pepř. Pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Ananas (4 plátky) pokrájíme na kousky, 10 minut před koncem varu přidáme k zelí.

2

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a játrovou paštiku nakrájenou na 4 plátky na něm opečeme z obou stran. Vyjmeme, necháme na teplém místě.

3

Do výpeku přidáme lžíci oleje a 2 vteřiny v něm opékáme otrhané lístky majoránky. Vyjmeme je a dáme na papírovou utěrku.

4

Paštiku rozdělíme na talíře, obložíme zelím a posypeme lístky majoránky.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept