Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1395

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Deko
300 g Feferony
2 ks Jablka
600 g Paprika červená
2 ks Protlak rajčatový
600 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 597kJ
9% Sacharidy 34 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 14 mg
5% Bílkoviny 3 g

Feferonková pasta postup přípravy receptu:

1

Jablka a zeleninu očistíme a umeleme na masovém strojku. Feferonky zpracujeme celé.

2

Zeleninu dáme do kastrolu, přivedeme k varu a přidáme cukr, deko a rajské protlaky.

3

Povaříme 5 minut, pak nalijeme do malých sklenic a na 5 minut otočíme dnem vzhůru.

4

Nemusíme sterilovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept