Recept

Pstruzi ve slaninovém županu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13992

Ingredience

12 plátek Anglická slanina
100 g Mandle plátky
125 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,129 kcal
Kilojoule 4 723kJ
2% Sacharidy 6 g
97% Tuky 73 g
24% Sodík 479 mg
195% Bílkoviny 110 g

Pstruzi ve slaninovém županu postup přípravy receptu:

1

75 g mandlových plátků opražíme nasucho na teflonové pánvi dozlatova. Smícháme je se 75 g změklého másla, nasekaným česnekem, solí a pepřem.

2

Zbylé máslo rozpustíme a smícháme se zbylými mandlemi. 5 minut mírně pražíme.

3

Pstruhy omyjeme a očistíme. Do každé ryby uděláme dva zářezy, vyplníme připraveným česnekovým máslem a potřeme mandlovým máslem. Každého pstruha obalíme třemi plátky anglické slaniny, vložíme do grilovacích košíčků a grilujeme po každé straně 12 minut. Během grilování ryby občas potřeme máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept