Jahodová marmeláda bez cukru

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody omyjeme, nasypeme do hrnce a podlijeme trochou vody.
  • 2
    Mírně povaříme asi 15minut, přidáme datlový sirup a promícháme.
  • 3
    Dle návodu rozpustíme agar v několika lžících vody a dvě minuty povaříme.
  • 4
    Přidáme ho k jahodám a povaříme minutku.
  • 5
    Naplníme menší skleničky, zavíčkujeme a sterilujeme při 80 stupních.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.