Recept

Zelenina zapečená s masem

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zelenina zapečená s masem 5 1
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14103

Ingredience

400 g Brambory
2 ks Cibule
2 hrst Fazolové lusky zelené
2 ks Okurky
4 ks Paprika zelená
1 hrst Petržel - nať
8 ks Rajčata
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso tučné

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 052kJ
8% Sacharidy 29 g
77% Tuky 58 g
4% Sodík 83 mg
35% Bílkoviny 20 g

Zelenina zapečená s masem postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.

2

Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.

3

Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.

4

Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Zelenina zapečená s masem
Výborná chuťovka. Dělala jsem z krkovičky. Rajčátka tomu dodala šmrnc. Fazolové lusky jsem tam nakonec nepřidala, jelikož jsem byla přemluvena od mého nejmladšího dítka, ať je tam nedávám. Určitě by to byla taky dobrota. Díky za tip

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept