Salát ze sušených švestek

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
14 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky namočíme s cukrem, skořicí a hřebíčkem do červeného vína na 12 hodin. Hroznové víno namočíme do grappy na 6 hodin.
  • 2
    Švestky necháme ve víně přejít varem. Po vychladnutí je vyjmeme a smícháme s hroznovým vínem. Přelijeme 5 lžícemi švestkové vinné šťávy a posypeme nasekanými ořechy.
  • 3
    Salát podáváme k sladkým palačinkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.