Recept

Kapr s kysaným zelím a pomeranči

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14162

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
600 g Kapr obecný
40 g Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
250 ml Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Sůl
600 g Zelí kysané
100 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 648kJ
9% Sacharidy 31 g
23% Tuky 17 g
14% Sodík 283 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapr s kysaným zelím a pomeranči postup přípravy receptu:

1

Oloupané šalotky nakrájíme na čtvrtky a necháme zesklovatět na rozehřátém másle v kastrolu. Přidáme kysané zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Podle chuti osolíme, opepříme a osladíme. Pod pokličkou zvolna dusíme asi 45 minut. Nakonec k zelí přimícháme dílky oloupaných pomerančů.

2

Omyté porce kapra rozložíme na zelí a dusíme pod pokličkou dalších 15 minut.

3

Porce kapra a zelí s pomeranči upravíme na talíře.

Poznámka

Ozdobíme lístky kerblíku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept