Jednoduchý recept

Pečená rajčata s jehněčími kotletami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 14166

Ingredience

10 g Bazalka
8 ks Jehněčí kotlety
100 g Máslo bylinkové
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
12 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 817kJ
3% Sacharidy 10 g
70% Tuky 53 g
31% Sodík 621 mg
70% Bílkoviny 39 g

Pečená rajčata s jehněčími kotletami postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme a nařízneme do křížku. Urovnáme je na plech, posypeme solí a pepřem a pokapeme 4 lžícemi oleje. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.

2

Bazalku omyjeme a malou část necháme stranou. Ze zbylé bazalky otrháme lístky a 5 minut před koncem pečení je nasypeme na rajčata.

3

Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opékáme je po každé straně asi 3 minuty na lžíci oleje.

4

Kotlety s rajčaty upravíme na talíře a na kotlety poklademe bylinkové máslo a bazalku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept