Recept

Tykev s mletým masem a paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14185

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Olej rostlinný
4 kávová lžička Oregano sušené
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř cayenský
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
600 g Tykev
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 772kJ
5% Sacharidy 17 g
43% Tuky 32 g
25% Sodík 491 mg
30% Bílkoviny 17 g

Tykev s mletým masem a paprikou postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na rozehřátém oleji opečeme mleté maso. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, tykvovou dužinu nakrájenou na kostky a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Okořeníme oreganem.

2

Ve vývaru rozmícháme rajčatový protlak a přidáme do směsi. Vše dusíme pod pokličkou asi 20 minut a během dušení občas zamícháme.

3

Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept