Recept

Krůtí plátky s omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1422

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Jíška instantní
1 polévková lžíce Kompot rybízový
600 g Krůtí prsa
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 486kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 20 g
7% Sodík 150 mg
62% Bílkoviny 35 g

Krůtí plátky s omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nakrájené krůtí maso na plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na olivovém oleji z obou stran zprudka opečeme.

2

Maso poté vyjmeme.

3

Na vysmahnutém oleji osmahneme cibulku, vložíme zpět krůtí maso, zalijeme 200ml vody, přidáme provensálské koření a dusíme doměkka.

4

Plátky masa vyjmeme a udržujeme v teple.

5

Omáčku rozmixujeme, zahustíme jíškou, přidáme rybízový kompot, smetanu a necháme přejít varem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept