Jednoduchý recept

Škrábaný hovězí biftek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14233

Ingredience

160 g Hovězí svíčková
20 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 746kJ
0% Sacharidy 0 g
11% Tuky 8 g
22% Sodík 437 mg
32% Bílkoviny 18 g

Škrábaný hovězí biftek postup přípravy receptu:

1

Omyté maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Rozmixujeme je spolu s lžící vody a se solí. Směs pomocí lžíce upravíme do tvaru bifteků.

2

Maso vložíme na rozpálenou pánev a bez tuku opečeme po každé straně asi 4 minuty. Potom bifteky podlijeme vodou a podusíme. Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept