Recept

Celerové pyré s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14254

Ingredience

250 g Brambory
250 g Celer bulvový
125 ml Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
800 g Uzené maso vařené
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,281 kcal
Kilojoule 5 362kJ
3% Sacharidy 11 g
166% Tuky 125 g
23% Sodík 464 mg
22% Bílkoviny 13 g

Celerové pyré s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Brambory a celer oloupeme, nakrájíme na kostky. Uvaříme odděleně v osolené vodě doměkka, potom prolisujeme.

2

Ohřejeme mléko a máslo a vmícháme do pyré. Podle chuti osolíme a okořeníme muškátem.

3

Uzené maso nakrájíme na plátky a ohřejeme. Upravíme na talíře s celerovým pyré a pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept