Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14259

Ingredience

100 g Cukr krupice
1 kávová lžička Cukr vanilka
0,8 l Mléko polotučné
0,5 ks Pudinkový prášek - vanilkový
90 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 361kJ
16% Sacharidy 58 g
8% Tuky 6 g
5% Sodík 109 mg
17% Bílkoviny 10 g

Puding krupicový postup přípravy receptu:

1

Mléko vlijeme do kastrolu, osolíme, osladíme, přisypeme pudinkový prášek, krupici, žloutek a za stálého míchání metlou vaříme 6–8 minut. Směs nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vychladit.

Poznámka

Pudink podáváme s pěnou z bílků a syrového ovoce anebo s rozmělněným syrovým ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept