Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14271

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 kávová lžička Citronová kůra
1 kávová lžička Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 031kJ
0% Sacharidy 0 g
14% Tuky 11 g
17% Sodík 334 mg
62% Bílkoviny 35 g

Tuňákové steaky postup přípravy receptu:

1

Porce masa omyjeme a osušíme. Z obou stran je potřeme olejem, osolíme a opepříme. Steaky pečeme na rozpáleném grilu po obou stranách asi 5 minut.

2

Smícháme nasekanou petrželku, bazalku, citronovou kůru a kapary.

3

Steaky upravíme na talíře a posypeme bylinkovou směsí.

Poznámka

Podáváme s čerstvou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept