Recept

Vepřové kotlety se sýrem a šunkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14311

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
200 g Sýr Gruyére
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
4 ks Vepřové kotlety
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 934kJ
1% Sacharidy 2 g
40% Tuky 30 g
22% Sodík 438 mg
79% Bílkoviny 44 g

Vepřové kotlety se sýrem a šunkou postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, osušíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na rozehřátém másle asi 6 minut po obou stranách. Potom je osolíme.

2

Nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou šunku, oloupaná, nahrubo nakrájená rajčata a nasekaný rozmarýn smícháme s vejcem, osolíme a opepříme.

3

Maso vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a pokryjeme sýrovou směsí. Zapékáme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 10 minut a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept