Recept

Treska v listovém těstě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14323
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Filé z aljašské tresky
10 g Kopr čerstvý
1 ks Listové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 640kJ
7% Sacharidy 26 g
27% Tuky 21 g
10% Sodík 200 mg
49% Bílkoviny 28 g

Treska v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Očištěné, nadrobno nakrájené žampiony smícháme s nasekaným koprem a citronovou kůrou. Osolíme a opepříme.

2

Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

3

Plátky listového těsta rozválíme, napříč na ně položíme vždy jednu porci filé, potřeme lžící připravené houbové směsi a přikryjeme dalším plátkem těsta. Okraje těsta stiskneme.

4

Těsto nožem seřízneme do tvaru ryby a na povrchu těsta lžící vyrýpneme šupiny. Ze zbytku těsta vytvarujeme tlamičku a oči. Potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme v silně vyhřáte troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept