Rajčatový salát s bílými fazolemi

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rukolu opláchneme, osušíme a listy natrháme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, tuňáka a fazole necháme okapat.
  • 2
    Rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Všechny připravené suroviny vložíme do salátové mísy (tuňáka rozmělníme vidličkou) a pokapeme zálivkou. Necháme asi 15 minut rozležet.
  • 4
    Podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.