Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14343

Ingredience

1 polévková lžíce Dýňová semínka
250 g Kukuřičná krupice T 600
1 polévková lžíce Mandle
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ořechy Kešu
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sezam - semena
70 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 914kJ
8% Sacharidy 29 g
11% Tuky 9 g
25% Sodík 491 mg
13% Bílkoviny 7 g

Polentová sluníčka postup přípravy receptu:

1

Vývar necháme vzkypět, vsypeme krupici a vaříme za stálého míchání asi 5 minut. Přidáme nastrouhaný sýr, sůl a pepř. Hrnec odstavíme z ohně a polentu necháme bobtnat.

2

Plech opláchneme vodou, pomažeme uvařenou kaší a necháme vychladnout. Z kaše vypichujeme kolečka o průměru 10 cm a pokládáme je na vymazaný plech. Z dýňových semínek, sezamu, mandlí a ořechů vytvoříme sluníčkům obličeje. Poklademe vločkami másla a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept