Recept

Studená polévka s jarní cibulkou

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14440

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
1 l Mléko acidofilní
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurka salátová
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 075kJ
5% Sacharidy 17 g
20% Tuky 15 g
7% Sodík 143 mg
30% Bílkoviny 17 g

Studená polévka s jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Studené mléko rozkvedláme s octem a solí. Podle chuti osladíme a přidáme hořčici. Do ochuceného mléka vmícháme oloupanou, nahrubo nastrouhanou okurku a očištěnou, jemně nakrájenou cibulku i s natí.

2

Natvrdo uvařená vejce rozdělíme do talířů, zalijeme studenou polévkou a podáváme.

3

Vhodnou přilohou je čerstvý chléb.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept