Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14442

Ingredience

800 g Brambory vařené ve slupce
1 ks Cibule
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 201kJ
10% Sacharidy 38 g
43% Tuky 32 g
44% Sodík 886 mg
36% Bílkoviny 21 g

Hoppel-poppel postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme ve velké pánvi a osmahneme na ní oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory, za občasného zamíchání je opečeme dozlatova. Nakonec přidáme na kostičky nakrájené uzené maso. Vše zalijeme vejci rozkvedlanými se solí, pepřem a nakrájenou pažitkou. Za občasného míchání necháme vejce zhoustnout.

2

Hotový pokrm upravíme na talíře a posypeme nakrájenou pažitkou.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept